Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایرنا، "امیر دودابی نژاد" روز شنبه در بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران افزود: بر اساس قانون اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، بخش خصوصی محور تولید برق است و در حال حاضر بخش عمده برق کشور توسط بخش خصوصی تولید می‌شود که در حدود ۴۶ هزار مگاوات و معادل ۶۷ درصد ظرفیت تولید برق بخش حرارتی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی  با اشاره به حضور پرتعداد شرکت‌های بخش خصوصی در نمایشگاه صنعت برق، ‌ ادامه داد:  ۳۸۱ واحد نیروگاه تولید برق حرارتی کشور توسط بخش خصوصی اداره می شود.

این مسوول گفت: درحال حاضر عمده نیروگاه‌های بزرگ دارای کمتر از ۱۰ سال عمر، توسط بخش خصوصی اداره و مدیریت می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و اقدام های صورت گرفته در بخش نیروگاهی اظهار کرد : در دولت سیزدهم مقرر شده تا ۸ هزار و ۶۴۳ مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط فعالان بخش خصوصی وارد مدار برق کشور شده و زمینه مشارکت بیش از پیش آنها دراین صنعت فراهم شود.

معاون برنامه‌ریزی شرکت برق حرارتی خاطرنشان کرد: برای عبور از پیک برق ۱۴۰۱ نیز احداث ۱۵ واحد نیروگاهی به ظرفیت ۲ هزار و ۷۹۲ مگاوات به بخش خصوصی واگذار شده که امید است با اتخاذ تدابیر لازم و همراهی همه ارکان مربوطه موانع استمرار و توسعه حضور بخش غیردولتی در این بخش رفع و سرمایه‌گذاران با یک محیط مساعد و جذاب اقتصادی روبرو شوند.

«مصطفی رجبی مشهدی» مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و سخنگوی صنعت برق  نیز در حاشیه این نمایشگاه درباره جزییات برنامه وزارت نیرو برای افزایش تولید برق گفت : مطابق برنامه زمان‌بندی تلاش می‌کنیم تا پیک بار تابستان سال ۱۴۰۱ بتوانیم ۳ هزار و ۶۰۰ مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار تولید شود.

برچسب‌ها نیروگاه حرارتی انرژی برق نمایشگاه بین المللی تهران شرکت تولید نیروی برق حرارتی قانون اساسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروگاه حرارتی انرژی برق نمایشگاه بین المللی تهران نیروگاه حرارتی انرژی برق نمایشگاه بین المللی تهران شرکت تولید نیروی برق حرارتی قانون اساسی بخش خصوصی تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۰۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند

شرکت گرافن کامپوزیتز اعلام کرد که پتنت این شرکت در بخش سیستم‌های مدیریت حرارتی مورد تایید قرار گرفته است. در این پتنت شیوه مهندسی و طراحی نوع نانوماده خودتوان (self-powered) تشریح شده است که می‌تواند انتقال انرژی حرارتی را با کارایی بالا و بهتر از مواد دیگر انجام داده و محافظت بهتری از خودروها صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، گرافن کامپوزیتز(Graphene Composites)، یک شرکت مهندسی پیشرفته است که در حوزه مواد دوبعدی نیز فعالیت دارد. پتنتی که این شرکت به ثبت رسانده، به صورت ویژه برای استفاده در وسایل نقلیه از جمله کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت قابل استفاده است و می‌تواند از آنها محافظت کند. سیستم مدیریت گرمای این شرکت شامل یک سینک گرمایی بسیار کارآمد و یک مایع انتقال حرارتی است.

یک مشکل شایع در انتقال حرارت در بسیاری از کاربردهای مختلف، فقدان کارآمدی در انتقال حرارت  است که این مشکل در سیستم‌های حجیم بیشتر نمایان می‌شود. از این رو طراحی یک ساختار جدید برای حل این مشکل ضروری است.

تا کنون شرکت گرافن کامپوزیتز از مواد گرافنی و آئروژل برای ایجاد سپرهای قدرتمند، اما سبک برای ایمنی مدارس استفاده کرده است. آئروژل‌ها از پلی آمید ساخته می‌شوند، یک بلوک اصلی ساختمان در رزین‌های ترموست که در کامپوزیت‌ها استفاده می‌شود. آئروژل‌ها از بیش از ۸۵ درصد هوا ساخته شده‌اند که این ویژگی آنها را در پراکندگی انرژی یاری کرده و همچنین موجب سبک‌تر شدن آنها می‌شود.

مواد گرافیتی مانند یا مواد گرافیتی پیرولیتیک مانند در انتقال گرما مؤثر هستند، بنابراین از آنها به عنوان مواد انتقال‌دهنده مؤثر حرارت استفاده می‌شود.

به نقل از ستاد نانو، انرژی حرارتی را می‌توان به سرعت و کارآمد بین یک محیط خارجی و دستگاه انتقال انرژی حرارتی از طریق عنصر هدایت حرارتی منتقل کرد. انتقال حرارتی کارآمد این مواد و انتقال در یک جهت باعث می‌شود حداقل آسیب به سایر قسمت‌های دستگاه وارد شود و بهبود کارآیی انتقال انجام می‌شود. علاوه بر این، این مواد همچنین ثبات، استحکام، مقاومت در برابر سایش و مقاومت در برابر خستگی از خود نشان می‌دهند.

به اعتقاد مسئولان شرکت گرافن کامپوزیتز استفاده از آنها در لایه محافظ بیرونی دستگاه‌ها امکان‌پذیر است، زیرا در شرایط سخت کمتر مستعد آسیب هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند