Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@21:05:17 GMT

نمایشگاه صنعت آب و برق تحقق دهنده جهش تولید

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۲۶۷۷

نمایشگاه صنعت آب و برق تحقق دهنده جهش تولید

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق و در کنار آن شانزدهمین نمایشگاه صنعت آب چند روز است که محلی برای به نمایش در آمدن توانایی های داخلی متخصصان صنعت آب و برق شده است.

این روز دوباره و پس از یک وقفه حدود یکساله در اثر شیوع بیماری کرونا نشاط و سرزندگی به محیط نمایشگاه بین المللی تهران برگشته و گوشه گوشه آن توانایی متخصصان صنعت آب و برق را به گوش جهانیان فریاد می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر سالن نمایشگاه و غرفه های آن به شرکت هایی اختصاص یافته که علاوه بر محصول های قبلی دستاوردهای نوین خود که در دوران کرونا حاصل شده را به نمایش در آورده اند.

از عرضه سیم و کابل و کلید و پریز تا عرصه لوله های قطور و شیر آب و فلکه های هدایت گر آب همه همه توان داخلی برای به تحقق در آوردن جهش تولید را یکصدا فریاد می زنند.

متخصصان داخلی صنعت آب و برق این روزها در کنار هم گرد آمده اند تا ضمن عرضه محصولات خود از توان دیگری برای ساخت محصولی بهتر آگاه می شوند.

برخی شرکت های دانش بنیان نیز دستآوردهای خیره کننده ای را در معرض دید قرار داده اند.

در همین زمینه مدیرعامل یک شرکت تولیدکننده شیرآلات و اتصالات با اشاره به ظرفیت و پتانسیل بالای صنعت آب، از خودکفایی کشور در تولید شیرالات و اتصالات این صنعت آب خبر داد.

"ابوالفضل نصیرزاده" مدیرعامل یک شرکت تولیدکننده شیرآلات و اتصالات در صنعت آب کشور افزود: محصولات تولیدی این شرکت، انواع شیرآلات و اتصالات در صنعت آب کشور است که کامل‌ترین سبد محصول در این صنعت را شامل می‌شود.  

وی ادامه داد: در این شرکت به‌غیر از تولید نهراب چدنی و فولادی امکان تولید شیرهایی در سایز دو اینچ ۵۰ میلی‌متر تا سایز سه هزار میلی‌متر وجود

این تولیدکننده شیرآلات و تاسیسات آب با بیان اینکه این شرکت حدود ۳۰ سال در این زمینه سابقه دارد، افزود: محصولات این شرکت در عمده پروژه‌های کشور استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه شرایط تحریم باعث کم‌شدن صادرات شیرآلات و تاسیسات شده است، گفت: قبلا به کشورهای آلمان، ارمنستان، تاجیکستان، آذربایجان، ونزوئلا، کوبا و کشورهای مختلف حوزه خزر و خلیج فارس صادرات داشتیم، اما امسال با مشکلات ایجاد شده از طریق شرکت‌های دیگر اقدام به صادرات شد

مدیرعامل این شرکت تولیدکننده یادآور شد: ما تولیدکنندگان داخلی شیرآلات و اتصالات در صنعت آب صددرصد خودکفا هستیم و هیچگونه نیازی به واردات در این صنعت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه مواد اولیه تمامی محصولات در داخل ایران است، گفت: مجموعه تولیدکنندگان شیرآلات کشور صد درصد نیاز شیرآلات و اتصالات کشور را تامین می‌کند.
صنعت برق کشور در دو سال اخیر با کاهش پیک مصرف از ۵.۲ درصد به تنها یک درصد که این امر بی ‌شک بدون همراهی مردم در مدیریت مصرف امکان‌پذیر نبود، قدم دیگری برداشت تا بیش از گذشته توانمندی‌های این صنعت ظهور و بروز پیدا کند.

در کنار این، صنعت آب کشور هم که در دولت تدبیر و امید قدم‌های بزرگی در توسعه آبرسانی شهری و روستایی، بهره‌بردای از سدهای بزرگ و نیز شبکه‌های آبیاری و زهکشی و در عین حال تصفیه‌خانه‌های عظیم آب و فاضلاب برداشت با رفع همزمان موانع و استفاده از ظرفیت های کشور  با وجود شرایط تحریم‌های ظالمانه و نیز جنگ اقتصادی زمینه‌آینده روشنی را برای این صنعت در آستانه سال ۱۴۰۰ فراهم کرد.

این دو صنعت در کنار هم و در طول نزدیک به ۸ سال گذشته تلاش کردند تا ریل‌گذاری مناسبی برای سال پیش رو که نخستین سال شروع فعالیت بعدی(سیزدهم) نیز خواهد بود ایجاد کنند.

در صنعت برق ایران بیش از ۹۵ درصد تجهیزات مورد استفاده در داخل کشور ساخته می‌شود و همچنین در زمینه مهندسی و اجرا، توان بومی ۱۰۰ درصدی دارد و در این زمینه به صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای منطقه ورود کرده است.

صنعت آب و فاضلاب کشور که دستاورد بزرگی همچون آبرسانی به ۱۲ هزار و ۴۳۷ روستا با جمعیتی بیش از ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به شبکه آب سالم و پایدار در دولت تدبیر و امید را در کارنامه کاری‌اش داد، میزان این بهره‌مندی را تا پایان این دولت به  میلیون و ۳۰۰ هزار نفر افزایش خواهد داد.

فراتر از این دو، بهره‌برداری از ۲۲۷ پروژه بزرگ آب، فاضلاب و برق در قالب پویش #هرهفته الف ب ایران در سال گذشته با سرمایه ‌گذاری افزون بر ۳۳ هزار میلیارد تومان و تداوم این پویش در سال جاری با ۲۵۰ پروژه با سرمایه‌گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی نقطه عطف بزرگی در تعالی صنعت آب و برق کشور است.

جمع پروژه‌هایی که در قالب پویش #هرهفته الف_ب_ایران تاکنون بهره‌برداری شدند به ۱۹۹ پروژه در سال ۹۹ رسید و مابقی پروژه‌ها هم طبق برنامه تا پایان سال به مدار بهره‌برداری خواهند آمد.

بیستمین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی صنعت برق که دارای مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا است، از ۲۳ تا ۲۶ دی‌ماه جاری در ۸ سالن نمایشگاهی در فضایی بالغ بر ۸۰۰ متر مربع شامل ۱۲ هزار و ۹۴۵ متر مربع فضای سرپوشیده داخلی و ۱۲ متر مربع فضای سرپوشیده خارجی و شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در همین تاریخ و در ۲ سالن نمایشگاهی در فضای دو هزار و ۴۰۰ متر مربع فضای سرپوشیده داخلی و ۱۰۰ متر فضای باز آغاز به کار کرده است.

برچسب‌ها ستاد ملی صنعت آب و برق دولت تدبیر و امید وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ستاد ملی صنعت آب و برق دولت تدبیر و امید ستاد ملی صنعت آب و برق دولت تدبیر و امید وزارت نیرو اخبار کنکور شیرآلات و اتصالات صنعت آب و برق بین المللی صنعت برق متر مربع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۲۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند